Damsgårds spennende historie.

Vist 2701 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Nok en hang kjempeflott Dag! Veldig interessant og informativ lesing.

Takk for det Torill. Setter alltid pris på slike fine tilbakemeldinger.

Hei, hva menes her: ‘Det er litt ergerlig at ikke fotografen rettet søkelyset litt lenger mot venstre. Da ville han fått meg seg Urdihuset’ (under fargebildet av Urdihuset)? Ellers svært interessant!

Det mener jeg ut fra det store bilde og viser til teksten som jeg starter med under Urdi, men ser det kan misstolkes så jeg skal legge inn et par ord som jeg håper retferdiggjør bildet mitt. Takk for opplysningen

Taskk, det er min sønn som er ansvarlig for URDI-bildene på WIKIPEDIA. Derfor var jeg litt nysgjerrig på hva du egentlig mente. Trodde kanskje det var banneret som siden er hengt opp du etterlyste.

nei jeg mente bare å fremheve dette bygget, og det er riktig at jeg laqstet bilde ned fra Wikipedia, skla få det med.

Noen her som kan si noe om et “Amdahls Hus” som skulle ha ligger i gamleveien? Vet ikke om det var et hus som ble kalt dette, eller om det var en Amdahl som skal ha eid dette, men jeg har i alle fall fått vite ta bestemoren min skal ha bodd i Amdahls hus. På forhånd takk!

Har ikke noe kjennskap til det, men Gamleveien lå i selve Blodbyen. Min bestefar var vaktmester der og bodde i nr. 8. Gaten er jo helt borte i dag. Her på kartet ser du hvor Gamleveien gikk.

Annonse

Nye bilder